Tuesday, February 24, 2009

I kväll smäller det!

I kväll drar champions league igång igen och det är oherhört intressanta matcher som ska spelas.
16 lag gör upp om 8 kvartsfinalplatser. Som vanligt är det engelsk dominans i den finaste av cuper.

Man U tar sig an Inter på bortaplan och här kan dom regerande mästarna stöta på problem, man tvingas förmodligen att spela mittfältarna Carrick och Fletcher i backlinjen och det kommer utgöra stora svårigheter, inte minst på fasta situationer där Vidic vanligtvis regerar luftrummet både i eget och motståndarnas straffområde.
Jag tror att Inter och Zlatan tar chansen och hakar av United redan inför mötet i England, 3-1 till Inter.

Roma åker till London för att möta Arsenal vilket är en svår uppgift och Roma har alltid haft svårt för engelskt motstånd men Arsenal har tappat flytet och har en rad viktiga spelare borta (Arsjavin, Adebayor, Walcott, Eduardo, Fabregas och Rosicky. Även här tror jag på italienarna. Totti avgör, 1-0 till Roma

Lyon-Barcelona, många säger att Barca redan ser fram emot kvarten men då är man illa ute, med en nedåtgående trend i ligan måste man vakna nu. Lyon gör det bra i ligan och med Juninho och Benzema är man vassa framåt men här ska man inte räcka till, 1.80 på Barcelona är dock inte spelvärt. Barca vinner 2-1.

Atletico Madrid-Porto, av någon oförståelig anledning så har ALLA spelbolag Madrid som solklara favoriter här vilket jag inte alls förstår, dom går dåligt i ligan, sparkade nyss tränaren och har ingen tradition i klubben av att gå långt i CL. Porto är formstarkt och har ett vasst lag och ställer om blixtsnabbt. 4 ggr pengarna på 2:an är taget. Porto vinner 3-1.

Alla ni som är sugna på att spela x i kvällens matcher avstå svenska spel, spela istället hos nätbolagen som ger avsevärt högre odds där.


Jag tänkte även tipsa om några bra spel i engelska Championchip och FA-cupen!

Cheltenham-Millwall, Millwall har tveksam form men nu möter man jumbon och 2:an kan spelas till 2.20 vilket är mycket bra.

Crystal P-Birmingham, Birmingham har ingen lysande form men är klart bättre och jag tror det vänder här, 2:an spelas till 2.60.

Fulham-Swansea, Fulham är starka hemma men här vilar man några spelare, Swansea har gjort en fenomenal säsong och här kommer man taggat och det osar cupskräll, rolig 2:a till 4.40.

Coventry-Blackburn, även om Coventry gjort det bra på slutet så tror jag att Blackburn väger för tungt här och 2.35 på 2:an är spelbart.

Lycka till!

No comments: